PAKKETTEN GEDRAGSTHERAPIE

Ik bied verschillende pakketten aan. Afhankelijk van het probleemgedrag, de relatie tussen u en uw hond en de ervaring die u heeft met trainen met behulp van positieve methoden, kunt u kiezen voor een van onderstaande mogelijkheden. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen, via het contactformulier of telefonisch, om tot een juiste keuze te komen.

Verschillende pakketten

1.Quick scan

Om snel een beeld te krijgen van het probleemgedrag van uw hond en de mogelijkheden tot aanpak hiervan, kunt u kiezen voor een zogenaamde quick scan. Dat betekent dat u een  uitgebreide vragenlijst, samen met een filmpje van het gedrag van uw hond, aan mij toestuurt. Op basis hiervan ontvangt u van mij binnen 2 werkdagen een verslag met een indicatie van het probleemgedrag en een globaal advies. Als u op basis hiervan besluit dat u een volledig consult wilt, dan worden de kosten van de quick scan in mindering gebracht op het consult.

Kosten quick scan: € 40,-

2.Consult

Als u kiest voor een volledig consult, dan vindt er een gesprek plaats naar aanleiding de vragenlijst en (indien mogelijk) een filmpje van het probleemgedrag. Op basis van het gesprek en de observatie van het gedrag maak ik binnen 5 werkdagen een plan van aanpak met praktische adviezen en handvatten, waarmee u zelf aan de slag gaat. U heeft daarna nog één maand recht op nazorg via de mail of de telefoon.

Kosten consult: € 115,- (exclusief een reiskostenvergoeding van € 0,35 per km)

3.Vervolgconsulten

Als er sprake is van complex probleemgedrag of van meerdere probleemgedragingen dan kunnen meerdere consulten nodig zijn.

Kosten vervolgconsulten: € 42,50 per uur (exclusief een reiskostenvergoeding van € 0,35 per km)

Bekijk de Algemene-voorwaarden-gedragstherapie-versie1.pdf.