WAT HOUDT EEN INDIVIDUELE UITLAATDIENST IN?

Als u in Soest woont, dan bied ik u de mogelijkheid dat ik met uw hond een individuele wandeling maak.

Waarom een individuele uitlaatdienst?

Bepaalde honden vinden het prettiger om individueel uitgelaten te worden.

  • Als uw hond snel overprikkeld raakt, agressie of angst vertoont naar andere honden of fysieke beperkingen heeft, laat ik de hond uit op een plek, waar de hond rustig kan snuffelen en een ontspannen wandeling kan maken.
  • Heeft de hond veel energie, dan kunnen we gaan fietsen of een flinke wandeling maken, terwijl we allerlei spelletjes doen.
  • Als u een jonge hond heeft, die nog moet leren omgaan met allerlei situaties of waarbij gelet moet worden op de fysieke belasting, ook dan is de individuele uitlaatdienst een uitkomst voor u.
  • Eventueel kan ik ook met uw hond trainen en werken aan bepaalde oefeningen of zelfs aan eenvoudige gedragsproblemen. Gezien mijn achtergrond als kynologisch instructeur en gedragstherapeut heb ik ervaring met verschillende rassen en veel probleemgedrag.

Wat u ook voor hond heeft, de wandeling en de activiteiten worden afgestemd op de behoeften van uw hond.

Werkwijze

Ik kom uw hond thuis ophalen en laat uw dier volgens afspraak uit. Na het uitlaten droog ik uw hond af als deze nat of vuil is geworden tijdens de wandeling en geef ik uw hond desgewenst eten en/of medicijnen. Voor ik vertrek, maak ik een kort verslagje met eventuele bijzonderheden.

Afstemming van wensen en mogelijkheden

Er vindt vooraf een gesprek plaats bij u thuis, zodat we kunnen kennismaken, de wensen kunnen bespreken en goede afspraken kunnen maken. Ook als u bijzondere wensen heeft, kunt u contact met mij opnemen en de mogelijkheden bespreken.

U kunt via het contactformulier of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Kosten

€ 20,-    voor het eerste half uur (+ € 10,- bij een tweede hond van dezelfde eigenaar)

€ 30,-    voor 1 uur (+ € 15,- bij een tweede hond van dezelfde eigenaar)

Indien u een strippenkaart aanschaft (10x), dan gelden er lagere tarieven!

Bekijk de Algemene-voorwaarden-individuele-uitlaatdienst-versie-1.pdf